Halo Antológia - Master Chief és a többiek

Mike • 2012-10-16 19:25:50 • Rovat: Egyéb


Anno, még 2001-ben vette kezdetét egy sorozat, ami mind a mai napig meghatározó az FPS játékok terén, főleg ha a konzolos vonulatot nézzük. Ez volt a Halo, ami remek fizikával, félelmetes mesterséges intelligenciával és lebilincselő történettel ejtette rabul játékosok milliót és a mai napig nem ereszti őket.Halo Antológia (HD)A Combat Evolved megjelenése óta már 11 év telt el, de a sorozat mind a mai napig lázban tartja a rajongókat. Olyan ez, mint a PC-seknek a Half-Life, vagy a PS tulajoknak a Killzone. A Halo 4 eljövetelével egy teljesen új kaland veszi kezdetét, amivel a készítők nyilván a korábbi trilógia magasságaiba igyekeznek emelkedni. Vajon sikerül nekik?
Míg az első rész leginkább az ellenfelek intelligenciájáról híresült el, addig a második epizód már a multis szekció fejlődését hozta el nekünk. Mindkettő rész ellátogatott egyébként PC-re is, de a portok gyengék lettek, anno én sem értettem, mi a fenét lehet enni ezen a s...on. A Halo 3 már nyíltan az online szekcióra helyezte a hangsúlyt, ami jó is lett, bár ennek az egyjátékos kampány látta kárát. Az ODST és a Reach mellett egyébként egy RTS is készült a témában, ami egyébként nem is lett rossz, bár érezhetően hiányzott belőle valami.


Halo Antológia (a kép nagyítható)

Halo Antológia (a kép nagyítható)


Mint láthatjátok, a Halo univerzuma nem épp kicsi, amiből szerencsére számos játékot kaptunk mi is és hol van még a vége. Bár egy részlet lezárult, a Halo 4 érkezésével egy új veszi kezdetét, ami igyekszik az elődök babérjaira törni. A rajongók bizakodnak, a kétkedők pedig továbbra sem értik, hogy mire fel ez a nagy felhajtás.


Címkék:  Halo, Bungie, Reach, ODST, Antológia


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>