2012 Legjobb sport játéka - Virtuális izzadságcseppek

Mike • 2013-01-04 20:21:32 • Rovat: Egyéb


Újabb kategóriával jelentkezünk ”Év játéka” fronton, ezúttal a nappali kényelmében játszható sportjátékoké lesz a főszerep. A 2012-es felhozatal szinte egytől-egyig a mozgásérzékelős ugra-bugrákból és a már jól bejáratott sorozatok új részeiből állt, úgyhogy akik igazi újdonságra vágytak, kicsit csalódottak lehetnek.2012 Legjobb sport játéka - Virtuális izzadságcseppek (HD)Sajnos hiába volt idén megannyi sportesemény - gondolok itt legfőképp az olimpiára - az ezekből készült játékokat inkább jobb elfeledni, mert bár nem voltak borzalmasak, a remek kategóriától is távol értek földet. A Kinect-nek, a PS Move-nak és a Wii-nek hála rengeteg mozgásérzékelős cím tette tiszteletét konzoljaikban, amikkel nagyrészt inkább többen voltunk, de nem jobban. Persze a korábbi évekre jellemző sorozatok is feltűnnek a színen, elég ha csak a FIFA-ra, a PES-re, az NHL-re, vagy épp a 2K Sports által kiadott NBA 2K szériára gondolunk. Az Electronic Arts uralkodása tovább folytatódik, vagy egy teljesen új cím került az őt megillető trónra?


A Visual Concepts csapata jött, látott és alaposan megfektette a konkurenciát. Az NBA 2K13 a sorozat eddig legjobb darabja, sikerére remek példa, hogy az Electronic Arts inkább idén is lefújta az aktuális NBA Live részt, mivel elmondásuk alapján nem tudták volna felvenni vele a versenyt. Félelmeik nem voltak alaptalanok és azt hiszem teljesen megérdemelten került a trófea a 2K Sports kosarába.

A 2012-es esztendő legjobb sport játéka a GameTeVe stábja szerint a NBA 2K13.


Címkék:  2012, Legjobb sport játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>