2012 Legjobb repülős játéka - Ott fenn az égen

Mike • 2013-01-07 18:49:52 • Rovat: Egyéb


Újabb kategóriát üdvözölhetünk "2012 Év játéka" fronton, ezúttal a mostanság kicsit feledésbe merült repülős játékokat vesszük górcső alá. A tavalyi is lista is meglehetősen szegényesre sikeredett, ráadásul a régebben oly nagy divatnak örvendő szimulátorok teljesen eltűntek az árkádosított kék fellegekről.



2012 Legjobb repülős játéka - Ott fenn az égen (HD)



Az idei évet tehát inkább a könnyedebb szórakozást ígérő pilóták uralták, de a szimulátorrajongók joggal bizakodhatnak, hiszen hamarosan visszatérhet a jó öreg Il-2 Sturmovik széria, ráadásul a World of Warplanes is egész korrekt repkedést mutathat majd be, feltéve ha kész lesz. A jelöltek listája tehát kicsit szegényes, sokat elmond róluk az a tény, hogy nagy részüket akár még a "2012 Legrosszabb játéka" kategóriában is versenyhez állíthattuk volna, de akkor meg mi marad itt?


2012-ben egyetlen egy olyan repülős cím érkezett, ami a régi szép idők emlékeiben tündököl. A Birds of Steel nemcsak, hogy a legszimulátorosabb játék volt az idei felhozatalban, de a látvány, az irányítás és a körítés terén sem talált legyőzőre. Bár korántsem tökéletes nyertessel van dolgunk, a karcsú mezőnyben úgy tűnik ez is elég volt ahhoz, hogy a csúcsra szálljon.

A 2012-es esztendő legjobb repülős játéka a GameTeVe stábja szerint a Birds of Steel.






Címkék:  2012, Legjobb repülős játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>