2012 Legjobb akció játéka - Bruce Willis is megirigyelné

Mike • 2013-01-11 12:46:44 • Rovat: Egyéb


A 2012-es évet értékelendő egy újabb kategória futott be, ezúttal a harmadik személyű akciócímeket vesszük szépen sorra, hogy aztán nevén nevezzük a tavalyi év királyát. Szerencsére nem volt szűkös a mezőny, így volt kiből és miből válogatni, ráadásul a trónért sem csak egyetlen cím versenget.



2012 Legjobb akció játéka - Bruce Willis is megirigyelné (HD)



Számos kellemes meglepetés érkezett TPS fronton a tavalyi év folyamán, elég csak megemlíteni a robotokkal operáló Binary Domain-t, a Dubai homokvilágát remekül prezentáló Spec Ops: The Line-t, vagy épp a sandbox körökben mozgó és a már látott elemeket remekül prezentáló Sleeping Dogs-t. Nagy visszatérőknek is örülhettünk, hiszen a kissé megkopaszodott, de még mindig Bulett Time-mal nyomuló Max Payne mellett a taktikus 47-es ügynök is újra felvette bérgyilkos mivoltát,méghozzá nem is akárhogyan.


Az IO Interactive ismét megmutatta, hogy hogyan is kell egy intelligens, ugyanakkor akciódús kalandot összehozni. A 47-es ügynök visszatért és szebb, jobb, összetettebb mint valaha, ráadásul az újonnan bevezetett Contracts módnak hála az egyjátékos kampány elvégzése után is akad bőven tennivalónk. Egyedül csak a jó öreg Max tudta egy hangyányit megszorítani, de végül ő is elbukott vele szemben, nemhiába, a zongorahúr az igazi úr.

A 2012-es esztendő legjobb akció játéka a GameTeVe stábja szerint a Hitman: Absolution.






Címkék:  2012, Legjobb akció játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>