2012 Legjobb kaland játéka - Gondolkodom, tehát vagyok

Mike • 2013-01-14 20:48:02 • Rovat: Egyéb


Újabb kategóriának ugrunk neki, ezúttal a kalandjátékokat vesszük szépen sorba. Szerencsére jelentkezőkből nem volt hiány és mialatt a versenyzők nagyobbik része sikeresen elcsúszott egy kellemetlen banánhéjon, a vert tömegből egy cím emelkedett ki, aki meg sem állt a győzelemig. Lássuk hát a felhozatalt!



2012 Legjobb kaland játéka - Gondolkodom, tehát vagyok (HD)



Bár az igazán old-school kalandjátékok már igencsak kihalófélben vannak, azért pár fecske idén is beköszönt, nagy bánatunkra azonban egyiküknek sem sikerült teljesen visszahozni a 90-es évek hangulatát. Azért nem kell aggódni, az új hullám is képviselteti magát, de persze zombik nélkül sem ússzuk meg, nyomozás ide, vagy oda, de még a mozgásérzékelős ketyeréket is bevonhattuk a buliba egy-egy cím erejéig.


Ahogy fentebb is említettem, a lista impozáns, a gond csak az, hogy szinte mindegyik versenyzőben volt valami kivetnivaló, hol a kalandelemek nem stimmeltek, hogy a játékos résszel akadtak gondok. Egy cím azonban kitűnt a tömegből, ez pedig nem más, mint a The Walking Dead, ami zombikkal nyakon öntve és epizódokra bontva hozta el nekünk újra és újra az örömöket. A tél beálltával már egybecsomagolva is beszerezhetjük az 5 részt, úgyhogy aki eddig netán kihagyta volna a sétáló halottakat, annak most itt a remek alkalom egy kis pótlásra.

A 2012-es esztendő legjobb kaland játéka a GameTeVe stábja szerint a The Walking Dead.






Címkék:  2012, Legjobb kaland játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>