2012 videojáték baromsága - Ezeknek elgurult a gyógyszerük

Mike • 2013-01-22 14:16:43 • Rovat: Egyéb


Ismét egy 2012-es év értékelős kategóriával kedveskedünk nektek, de ezúttal nem a mély tartalom, a kifogástalan megvalósítás, vagy a lebilincselő történet áll a középpontban, hanem a minél elmeroggyantabb ötletek kavalkádja. Szerencsére jelöltekből nem volt hiány, úgyhogy ugorjunk is neki az eszement bagázsnak!



2012 videojáték baromsága - Ezeknek elgurult a gyógyszerük (HD)



A fejlesztőknek tavaly semmi sem szabhatott határt, így műfajtól, kategóriától és árcédulától függetlenül szállították nekünk az agyamentnél agyamentebb brainstorming eredményezte játékokat. Volt itt gyilkos fagyi árus a Twisted Metal-ban, harcoló, alvó és szaporodó állítok a Tokyo Jungle-ben, de az F1 Race Stars nagyfejű pilótái sem józan elme szüleményei, ahogy a 007 Legends-ben látott visszaemlékezős, gagyi megvalósításban tespedő James Bond sem tudja letagadni az alkohol jótékony hatását.


A Neverdead ötletes, de csúfos, a Tokyo Jungle beteg, de kevés, a Naughty Bear aranyos, de túl elborult, a 007 Legedns pedig gagyi, mint az állat. A győztes tehát nem is lehet más, mint a Lollipop Chainsaw, amiben egy tündi-bündi pom-pom csajjal kell láncfűrészvégre hányni a cukorkákat eregeti zombikat, méghozzá a legváltozatosabb módokon. Szerencsére nem egyedül szenvedünk a mókában, hiszen pasink feje, mint kolonc lóg a popsink felett és ha valakinek ez még nem elég beteg, akkor irány a kosárlabdapálya, ahol is az agyzabálók buksijával kell szórni a triplákat. Ezek bizony rászolgáltak egy kis hátulgombolós kabátkára.

A 2012-es esztendő legnagyobb videojátékos baromsága a GameTeVe stábja szerint a Lollipop Chainsaw.






Címkék:  2012, videojáték baromsága


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>