2012 Legjobb akció-kaland játéka - Harmadik személyűek előre

Mike • 2013-01-24 22:07:57 • Rovat: Egyéb


Elég durva mezőny gyülemlett fel tavaly az akció-kaland műfajban, ezért bizony nekünk is nagy fejtörést okozott a győztes megtalálása. Volt itt minden, mi szemszájnak ingere, kezdve a mutánsoktól és a hálót eregető szuperhősöktől, assassinokon át, egészen a Halálig, na de ne rohanjunk ennyire előre.



2012 Legjobb akció-kaland játéka - Harmadik személyűek előre (HD)



Természetesen a nagyobb címek mellett pár kisebb versenyző is akadt, akikről nem szabad elfeledkeznünk. A 2012-es év sem telt el LEGO játékok nélkül, amikből mindjárt kettőt is kaptunk: kocka Batman újbóli eljövetele nem aratott osztatlan sikert, de a gyűrűkeresgélés már azt hozta, amit vártunk tőle. A végre valahára megjelent I Am Alive sem sikeredett rosszra, de a nagyok csatájába ő sem tudott beleszólni, talán majd legközelebb.


Bár látatlanba mindenki a Ubisoft sikerszériáját, az Assassin's Creed-et tette volna meg győztesnek, mi mégis szembemegyünk veletek és a Dakrsiders 2-t ültetjük fel a trónra. A Halál eljövetele ugyan nem sikeredett tökéletesre, de az elődhöz képest rengeteget fejlődött, az újítások nagy része pedig gördülékenyen épült be a cseppet sem unalmas játékmenetbe. Meg amúgy is, ki merne nemet mondani a Halálnak?

A 2012-es esztendő legjobb akció-kaland játéka a GameTeVe stábja szerint a Darksiders 2.






Címkék:  2012, Legjobb akció-kaland játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>