2012 Legjobb platform játéka - Induljon az ugra-bugra

Mike • 2013-02-01 12:59:05 • Rovat: Egyéb


A 2012-es év igazi felüdülést jelentett a platformer játékok rajongóinak, hiszen rengeteg, jobbnál-jobb címmel kényeztették el őket a fejlesztők. Az ötletességből nem volt hiány, volt itt minden, mi szem-szájnak ingere: gravitációs játszadozás, nindzsák, babzsák, de még Mario is beköszönt a Wii U-val megspékelve.



2012 Legjobb platform játéka - Induljon az ugra-bugra (HD)



A felhozatal tehát remek, a műfaj szerelmesei igazi kis gyöngyszemekkel üthették el az időt a tavalyi évben. A Klei Entertainment hozta a már jól ismert színvonalat, a Mark of the Ninja kellemes szórakozást ígér, ráadásul a lopakodásra kihegyezett játékmenet igazi felüdülés a Shank vérgőzös akciói után. A Wii U-s Super Mario is remek lett, az aranytallérok gyűjtögetése még sosem volt ennyire jó, ahogy a PS Vitás LittleBigPlanet sem okozott csalódást. Érdemes még megemlíteni a Journey-t, ami hangulatával elvarázsolt mindenkit, de a Skylanders műanyagfigurákkal megtámogatott játékmenete sem volt éppen szokványos.


Nindzsák ide, Mariok oda, a Skylanders-es srácok meg amoda, tavaly senki sem tudta legyőzni a jól ismert babzsák srác kalandjait, amit a Sony olyan jól pakolt át PS Vitára, hogy mindenkinek tátva maradt a szája. A LittleBigPlanet kisebb kiadása a tartalom szempontjából legalább akkora, mint a nagytestvér, ráadásul az érintőképernyős, tapipados játékmenet még új színt is hozott a jól ismert játékmenetbe, méghozzá nem is rosszul.

A 2012-es esztendő legjobb platform játéka a GameTeVe stábja szerint a LittleBigPlanet PS Vita.






Címkék:  2012, Legjobb platform játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>