2012 Legjobb stratégiai játéka - Hadvezérek, figyelem!

Mike • 2013-02-03 19:05:01 • Rovat: Egyéb


Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 2012-es év igazi RTS bombaként robbant, hiszen annyi cím érkezett ebben a műfajban, hogy öröm volt nézni. A körökre osztott jelentkezők mellett szép számmal akadtak valós idejű próbálkozók is, űrben, középkorban, böngészőben és világháborúban egyaránt.



2012 Legjobb stratégiai játéka - Hadvezérek, figyelem! (HD)



A Civilization V: Gods & Kings csupán kiegészítőként érkezett az alapjátékhoz, de itt bizony sokkal többről van szó. Rengeteg új lehetőség, vallás és még megannyi felfedezni valót hozott be az amúgy sem unalmas összképbe, úgyhogy a kocsmában ismerős "még egy kör" kifejezés újabb értelmet nyert. Szintén így jártunk a Total War Shogun 2: Fall of the Samurai-jal, ami szintén "csak" egy kiegészítő szerepében tetszeleg, annak viszont tökéletes. Az XCOM sorozat is visszatért a tavalyi évben, a reboot pedig szinte hibátlanra sikerült, de nem szabad elfeledkeznünk a hazai fejlesztőkről sem, akik a King Arthur 2-vel igazi mesterművet tettek le az asztalra.


A King Arthur II: The Role-playing Wargame jött, látott és győzött. A magyar fejlesztés szinte minden elemében kiemelkedőnek bizonyult, összetettségét pedig a legnagyobbak is irigyelhetik. A látvány pazar, a játékmenet lebilincselő, a körítés pedig szintén tökéletes, így nem meglepő, hogy szerkesztőségünkben ez a játék okozta a legtöbb álmatlan éjszakát, persze jó értelembe véve.

A 2012-es esztendő legjobb stratégiai játéka a GameTeVe stábja szerint a King Arthur II: The Role-playing Wargame.






Címkék:  2012, Legjobb stratégiai játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>