2012 Legjobb mozgásérzékelős játéka - Kinect vs. PS Move

Mike • 2013-02-11 11:14:42 • Rovat: Egyéb


Természetesen a tavalyi évben sem hagytak minket a fejlesztők mozgásérzékelős játékok nélkül, szerencsére azonban az új címek egyre jobbak és pontosabbak. A szokásos fitness ugra-bugrákon és táncos valagriszáláson kívül jócskán akadt újdonság is a felhozatalban, úgyhogy nincs is más hátra, csapjunk a jelöltek közé.2012 Legjobb mozgásérzékelős játéka - Kinect vs. PS Move (HD)Azért persze tavaly is kaptunk jó sport, illetve táncjátékokat, hiszen a Just Dance 4 hangulata ütött, de a Dance Central 3-nak sincs oka szégyenkeznie, sőt, a lökött karriermód ellenére sokkal több lehetőséget és tartalmat tartogatott, mint az előbbi próbálkozó. A Sport Champions folytatásának is örülhettünk 2012-ben és bár sok tekintetben előrébb lépett, tartalom terén kicsit az előd árnyékában maradt. A Fable széria is gazdagodott egy mozgásérzékelős címmel: a Kinect-re befutó The Journey egész korrekt kis iparosmunkának mondható, ami idővel ugyan monoton lesz, de legalább addig jól szórakoztunk. Varázslás nélkül sem úszhattuk meg a tavalyi évet. Harry Potter Kinect-es kalandja mellett PS Move-on a Book of Spell-el és a Sorcery-vel üthettük el a mágiára szánt időnket, de minden további a videóból kiderül.


Bár a mozgásérzékelős mezőny még sosem volt ennyire erős, a döntés nem volt nehéz, hiszen a Sorcery végre azt adta a kezünkbe, amire már azóta várunk, mióta a PS Move megjelent: varázspálcát. Fapálcánk szinte tökéletesen hajtja végre a suhintott parancsokat, ráadásul még kombinálhatjuk is az elmormolt mágiákat. Egyedül csak a kamerakezelés és a felemás grafika árnyékolja be az összképet, de a hangulat és az élmény elfeledteti velünk ezeket a hiányosságokat.

A 2012-es esztendő legjobb mozgásérzékelős játéka a GameTeVe stábja szerint a Sorcery.


Címkék:  2012, Legjobb mozgásérzékelős játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>