2012 Legjobb multiplayer játéka - Emberek emberek ellen

Mike • 2013-02-15 16:30:33 • Rovat: Egyéb


Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy bár az egyjátékos örömök is szórakoztatóak tudnak lenni, az igazi megmérettetést a multiplayer porond szolgáltatja. 2012-ben is akadt bőven cím, amikkel online üthettük el az időnket és bár a jelöltek mindegyike folytatás, azért pár újdonsággal is találkozhattunk.



2012 Legjobb multiplayer játéka - Emberek emberek ellen (HD)



Itt van rögtön két nagy visszatérő, a Blizzard féle Diablo 3, illetve a Counter Strike: Global Offensive. Míg utóbbi inkább a régi elemekre hagyatkozva, kevesebb újdonsággal árasztotta el a rajongókat, addig a pokol harmadik eljövetelébe már sokkal jobban belenyúltak a fejlesztők, ami sokaknak nem tetszett ugyan, a számok azonban ellenük szólnak. Nem szabad még megfeledkeznünk az aktuális Call of Duty-ról sem, ami végre újítani is képes volt, de a Halo 4 online szekciójának is jót tett a fejlesztőváltást. Szintén a jelöltek között domborítja mellkasát a Borderlands 2, ami ha lehet, még kiforrottabb, mint az elődje, igaz, ez néha már az egyjátékos szekció rovására ment.


A felhozatal tehát kemény volt, de Belsőváltozás végül meggyőzött mindenkit, hogy ebben a kategóriában nem győzhet más, csakis a Halo 4. A 343 Industries csapata ugyan igazán nem mert belenyúlni a korábban már többször bevált receptbe, viszont az a kevés újdonság, amit belecsempésztek a játékba, az szinte mind remekül sült el. Az online harcok pörgősek és grandiózusak, a fejlődési rendszernek hála a menüben is kalandozhatunk eleget, a Spartan Ops epizódok személyében pedig olyan kooperatív kampányt kapunk - ráadásul ingyen -, amivel jó hosszan elüthetjük az időnket.

A 2012-es esztendő legjobb multiplayer játéka a GameTeVe stábja szerint a Halo 4.






Címkék:  2012, Legjobb multiplayer játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>