2012 Legjobb női/férfi karaktere - Indul a seregszemle

Mike • 2013-02-27 01:19:05 • Rovat: Egyéb


2012-ben nemcsak a játékoknak örülhettünk, hanem a bennük rejtőző karaktereknek is, akikkel könnyű volt azonosulni, vagy esetleg ellenük küzdeni. A mezőny elég erősre sikeredett, ezért külön kiosztásra kerül a legjobb nő, valamint a legjobb férfi kategória, hogy a gamer csajoknak is kedvezzünk.



2012 Legjobb női/férfi karaktere - Indul a seregszemle (HD)



Hölgyeké az elsőbbség, úgyhogy kezdjük is a formás idomokkal. Itt van rögtön a Halo 4 mesterséges intelligenciája, Cortana, aki annak ellenére, hogy egy gép, kifejezetten szemrevaló, ráadásul érzésekkel sincs híján. Szintén a szexi kategóriát gyarapítja Juliet Starling, aki láncfűrésszel felszerelkezve mutatja be nekünk a durvábbnál-durvább mozdulatokat. Kisebb életkorban is akadnak versenyzők, elég ha csak a kissé bolond Tiny Tina-t említjük a Borderlands 2-ből, vagy a tündérien aranyos Clementine-t a The Walking Dead-ből. Azért a férfiak mezőnye se semmi, hiszen itt van nekünk a jó öreg Master Chief, de a Halál-t is köszönthetjük a Darksiders 2-nek hála. Sötét dolgokért Vaas-nak sem kell a szomszédba mennie, de ne is húzzuk tovább az időt, essünk neki a ceremóniának.


A Lollipop Chainsaw kellően beteg világához nem is passzolhatott volna jobb főhős, mint Juliet Starling, a láncfűrésszel operáló pom-pom csaj. A kerekded idomok és szőke fürtök egy igazi vadmacskát rejtenek, aki semmitől sem riad vissza, ha aprításról van szó. Szintén nem a félős csapatból lépett elő férfi kategóriánk győztese Vaas, aki egy egész szigetet tudott rettegésben tartani a Far Cry 3-ban. Gondolkodása nem épp racionális, ez pedig még félelmetesebbé, ezzel együtt pedig feledhetetlenné tette a játékosok számára.

A 2012-es esztendő legjobb nő/férfi karaktere a GameTeVe stábja szerint Juliet Starling és Vaas.






Címkék:  2012, Legjobb nÅ‘i/férfi karaktere


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>