GDC 2013 Hírösszefoglaló - 2. rész

Mike • 2013-04-02 12:34:23 • Rovat: Egyéb


Már meg is érkezett a Game Developer Conference második összefoglalója, amiben ismét a rövidebb infók uralkodnak, de pár komolyabb hír is becsúszott a műsor végére. Szót ejtünk a Metal Gear Solid 5 körül talányokról, a Diablo 3 aukciósházának problémájáról, de a PlayStation 4-ről is kiderül pár dolog.PlayStation 4 / Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain / Diablo 3Úgy tűnik, hogy a korábban The Phantom Pain néven futó projekt valóban csak álca volt, hiszen a játék nem más lesz, mint a Metal Gear Solid 5 egyik része. Nos, igen, azért csak az egyik, mert a Ground Zero alcím sem fog eltűnni, sőt, amolyan előzményként funkcionál majd, hogy rávezessen minket a valódi történésekre.
A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:28)
A Sony újabb részletekkel szolgált a PlayStation 4 ügyében (4:44)
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain - Mi az igazság? (5:37)
Blizzard a Diablo 3 aukciós házairól: Tönkre teszik a játékot (6:45)


Szerencsére next-gen fronton is érkezett pár érdekesség. A Sony elárulta, hogy a PlayStation 4 még több szociális funkciót fog tartalmazni, több barátunk lehet, de akár még a Facebook-kal is összeköthetjük a PSN profilunkat. A DualShock 4 kék fénye sem csak egy színben tündökölhet, de a merevlemezek terén is szolgáltak infókkal: készüljünk fel, mert nagyon nagyok lesznek. Elvégre is a méret a lényeg nemde? Ennyi lett volna a 2013-as GDC, de ne aggódjatok, jövőre újra beszámolunk majd a konferenciáról.


Címkék:  PlayStation 4, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Diablo 3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>