Call of Duty: Ghosts All Access Összefoglaló

Mike • 2013-06-17 16:17:44 • Rovat: Egyéb


A Konami mellett az Activision is készült nekünk egy kis elő-E3-as bemutatóval, ahol természetesen az új Call of Duty: Ghosts kapta a főszerepet, méghozzá egy raklapnyi interjú társaságában. Azért a látnivalókból is kijutott bőven, így úszhattunk a víz alatt, de a hűséges négylábút sem kellett nélkülöznünk.Call of Duty: Ghosts All Access ÖsszefoglalóElsőként a víz alatti részt ismerhettük meg jobban, persze csak a szokásos bevezetők után. A grafika valóban javult, a víz alatti élővilág kidolgozása remek, de az akciót sem kell hiányolnunk: robbantunk, ölünk és lökéshullámot nyelünk el.

Ezt követően kiugrottunk a tengerből és máris örvendezhettünk újdonsült társunknak. Négylábú barátunk az akcióból is kivette a részét, ráadásul egy-egy helyre beküldve igazi pusztítást is végezhet. Ezt követően a világ több pontján játszódó küldetésekből szemezgettek nekünk, végül pedig zárták a műsort. A grafika fejlődött, de azért még mindig kicsit elmaradottnak tűnik és egyelőre a scriptekről sem bírnak lemondani, de várjuk ki a végét.


Címkék:  Call of Duty: Ghosts, Activision, Infinity Ward, All Access, Összefoglaló


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>