Skylanders Giants Starter Pack Bemutató

Mike • 2013-09-23 16:08:36 • Rovat: Egyéb


Az Activision legújabb fejőstehene, a műanyag figurákkal és portállal operáló Skylanders: Giants hozzánk is befutott, de még mielőtt letesztelnénk a kicsikét, vegyük szemügyre a Starter Pack-ot, amiben a játék, valamint a fentebb említett tartozékok mellett további meglepetések is várják a játékosokat.Skylanders Giants Starter Pack Bemutató (HD)Alapból 3 figurát találhatunk a dobozban, melyek közül az egyik a címben is szereplő Giants lesz, de persze a másik két arcot sem szabad elfeledni, akik ugyan kisebbek, mint az óriás, de velük is lehet majd trükközni. Ez azonban még nem minden, hiszen kártyákat, matricákat, posztert és egy internetes kódot is találhatunk a csomagban, amiket gyűjtögetve könnyedén menőzhetünk a suliban, vagy épp az oviban.
A portál beüzemelése egyébként pofonegyszerű, csak be kell dugnunk a kábelt a konzolba és pár pillanattal később már pakolhatjuk is rá kedvenceinket. A kooperatív mód is így érhető el, hiszen ha két szereplőt rakunk a világító varázskorongra, akkor kis idő elteltével mindketten megjelennek a képernyőn.


Skylanders Giants Starter Pack (a kép nagyítható)

Skylanders Giants Starter Pack (a kép nagyítható)


A Skylanders Giants Starter Pack tehát önmagában is meglehetősen kellemes csomag, ami még további meglepetésekben is bővelkedik, úgyhogy remek kis ajándék lehet belőle a fa alatt. Persze ha minden figurát egyszerre akarunk behúzni, akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de ha már rendelkezünk az alap kiadással, akkor apránként is megszerezhetjük a maradékot. Hát igen, sok ünnep van egy évben.


Címkék:  Skylanders Giants Starter Pack, Activision, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>