Tornasor: Assassins Creed sorozat - Altair, Ezio és a többiek

Mike • 2013-11-20 21:30:14 • Rovat: Egyéb


Az Assassin's Creed 4: Black Flag a sorozat hatodik darabja, így időszerűnek éreztük egy afféle sorrend felállítását, ami az eddigi részeket sorolja be, vagy épp le. A mi hatosfogatunk már elkészült, viszont kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is: ti melyik AC kalandot gondoljátok a legjobbnak?Tornasor: Assassins Creed sorozat (HD)A győztesünket természetesen nem árulom el, maradjon valami meglepetés a videóra is, de a futottak még kategóriából bátran mazsolázhatunk. Az Assassin's Creed első része egy remek játék volt, de ennyi év távlatából visszatekintve látható, hogy meglehetősen fapados sandbox élményben lehetett részünk.
A folytatások már jobban sikerültek, de a számozott harmadik rész valahogy nem ütött akkorát és bár a siker nem maradt el, valami hiányzott. Szerencsére a Black Flag-gel már más a helyzet, hála neki pedig a sorozat ismét olyan fényben tündököl, mint a régi szép időkben.


Tornasor: Assassins Creed (a kép nagyítható)

Tornasor: Assassins Creed (a kép nagyítható)


Az Assassin's Creed sorozat bár kicsit nehézkesen indult, a közepére azért egy remek kis játék lett belőle, amit az utóbbi években ugyan újra megtépáztak, de a kalózokkal teli tenger ismét a legjobbak közé repítette. Kíváncsian várjuk a folytatást, ami a Ubisoft-ot ismerve hamarabb jön, mint várnánk.


Címkék:  Tornasor, Assassin's Creed, Ubisoft


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>