2013 Legjobb repülős játéka - Szálljunk fel!

Mike • 2013-12-27 14:16:59 • Rovat: Egyéb


Megkezdjük a 2013-as év értékelését, az első kategória pedig nem lesz más, mint a legjobb repülős játék, ahol szerencsére szép számmal akadtak versenyzők. Ki jobban, ki rosszabbul teljesített, de a műfaj szerelmeseinek ennek ellenére sem lehetett okuk a panaszra, hiszen egyre-másra érkeztek az újabb pilóták.



2013 Legjobb repülős játéka - Szálljunk fel! (HD)



A végső győzelemre többen is esélyesek voltak, melyek közül ki kell emelni az ingyenes World of Warplanes-t, amiben ugyan rengeteg lehetőség rejlik, de a fejlesztők ezek nagy részét még nem tudták az egekbe emelni. A War Thunder-t sem szabad feledni, ami szintén az online hadszíntéren tevékenykedik, sőt megkockáztatom, hogy valamivel jobban is sikerült, mint az előbb említett játék, de egyelőre még csak béta a szentem. A modern kori repkedésből is kijutott nekünk az Ace Combat legújabb, PC-s részével, sőt az Air Conflict-nak hála még Vietnámban is megfordulhattunk pár akció erejéig.


Sokat töprengtünk a győztes személyén, de végül egyöntetűen a Rise of Flight: Channel Battles Edition-ra esett a választásunk, ami elképesztő látvánnyal, hihetetlen fizikával és valósághű törésmodellel igyekszik belopni magát a szívünkbe. Szerintünk ez sikerült is és bár nem hibátlan a kicsike, még mindig a legjobb szimulátor a tavalyi év borongós egén.

A 2013-as esztendő legjobb repülős játéka a GameTeVe stábja szerint a Rise of Flight: Channel Battles Edition.






Címkék:  2013, Legjobb repülős játéka, World of Warplanes, Ace Combat: Assault Horizon, Air Conflicts: Vietnam, Rise of Flight: Channel Battles Edition


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>