2013 Legjobb stratégiai játéka - Tábornokok előnyben

Mike • 2014-01-07 21:55:02 • Rovat: Egyéb


Stratégiai játékok terén is bővelkedett az elmúlt év és bár a nagyobb részük folytatás, remake, vagy épp kiegészítő, így is volt mivel elütnünk a drága időnket. Persze a végső fogatba csak páran kaphattak bebocsájtást, úgyhogy miután átrágtuk magunkat a többieken, vessük is bele magunkat a versenyzők közé!



2013 Legjobb stratégiai játéka - Tábornokok előnyben (HD)



A városépítő szimulátorok rajongói igazán örülhettek, mivel rögtön két játékot is kaptak a témában: a Cities in Motion 2 ugyan nem aratott osztatlan sikert, viszont az újragondolt SimCity még a hibái ellenére is jó szórakozásnak bizonyult. Szintén kellemes perceket töltöttünk el a Total War: Rome 2 világában, de az X-Com: Enemy Within génekkel operáló DLC-je is jól vizsgázott. A Company of Heroes folytatása is megérdemli, hogy a legjobbak között említsük a nevét, csakúgy, mint a StarCraft 2 második harmada, a Heart of the Swarm.


Űrlények ide, orosz tél oda, a római birodalom még mindig verhetetlen ha az építkezésről, politikáról, vagy épp a háborúkról legyen szó. A Total War: Rome 2 nem egy hibátlan alkotást, de a számos javításnak, valamint a mi kedvességünknek hála megérdemelten nyerte meg a saját kategóriáját.

A 2013-as esztendő legjobb stratégiai játéka a GameTeVe stábja szerint a Total War: Rome 2.






Címkék:  2013, Legjobb stratégiai játéka, Cities in Motion 2, SimCity, Total War: Rome 2, X-Com: Enemy Within, Company of Heroes 2, StarCraft 2: Heart of the Swarm


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>