2013 Legjobb konzolja - Next-gen, vagy mégsem?

Mike • 2014-01-10 14:40:37 • Rovat: Egyéb


2013 nemcsak játékokban hozott megannyi újdonságot, hanem konzolok terén is, lévén az év végi next-gen megjelenések mellett az Android és a kézi masinák is virágzásnak indultak. A felhozatal tehát impozáns, mi pedig nem féltünk kiválasztani közülük a tavalyi év legjobb gépét.2013 Legjobb konzolja - Next-gen, vagy mégsem? (HD)Androidos konzol terén rögtön itt van a két közösségi siker, az Ouya és a GameStick, amik ugyan nem vehették fel a versenyt a nagyokkal, de casual rétegnek remek választásnak bizonyultak. Kézi masinák terén sem panaszkodhattunk, lévén a Nintendo 2DS és az Nvidia Shield is beköszönt, bár utóbbi kicsit vaskosabb árcédulával, de hát semmi sem lehet tökéletes. Végül pedig itt van a két nagyágyú, az Xbox One és a PlayStation 4, akik jöttek, láttak és győztek?


Igen, legalábbis ami a Sony-t illeti és bár a PlayStation 4 exkluzív felhozatala igencsak gyengécskére sikeredett, a kicsit karcsúbb árcédulával és az idei magyarországi megjelenéssel alaposan rávert a Microsoft konzoljára.

A 2013-as esztendő legjobb konozlja a GameTeVe stábja szerint a PlayStation 4.


Címkék:  2013, Legjobb konzolja, Ouya, Nvidia Shield, PlayStation 4, Xbox One, Gamestick, Nintendo 2DS


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>