2013 Legjobb versenyjátéka - Start your engine!

Mike • 2014-01-12 19:25:34 • Rovat: Egyéb


A tavalyi évben nem igazán dúskálhattunk a minőségi versenyjátékokban, de szerencsére pár próbálkozó ezúttal is akadt, így ha nehezen is, de győztest tudunk hirdetni. Na de ennyire ne szaladjunk előre, elsőnek vegyük át a futottak még kategóriát, aztán jöjjenek az igazi nagyágyúk.



2013 Legjobb versenyjátéka - Start your engine! (HD)



A Codemasters 2 játékkal is örvendeztetett minket: a Grid 2 sajnos az előd szélárnyékában maradt, míg az F1 2013 csakis kötelező dolgokat hozott. Az EA Need for Speed sorozata jól váltott a kifejezetten multira kihegyezett játékmenetre, de a két exkluzív cím, a Gran Turismo 6 és a Forza Motorsport 5 is említésre méltó: előbbi kijavította az ötödik epizód hibáit, míg utóbbi elhozta a valódi következő generációs műszerfalat.


Bár a Need for Speed és az új Forza is jól vizsgázott, a Gran Turismo 6 első helye nem lehetett kérdés: hatalmas tartalom, szebb látvány, élethű fizika és utánozhatatlan vezetési élmény. Most már csak egy kis next-gen hiányzik belőle, de az nagyon.

A 2013-as esztendő legjobb versenyjátéka a GameTeVe stábja szerint a Gran Turismo 6.






Címkék:  2013, Legjobb versenyjátéka, Grid 2, Gran Turismo 6, F1 2013, Need for Speed: Rivals, Forza Motorsport 5


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>