Indie Összefoglaló - Dínó vadászat, Egérfogó, Mikrobi

Mike • 2014-04-20 15:10:54 • Rovat: Egyéb


Legújabb indie összefoglalónkban ismét a változatosságé lesz a főszerep, hiszen vadászhatunk dinoszauruszokra, felfedezhetünk futurisztikus építményeket, kalandozhatunk egy aranyos kisegérrel, időt utazhatunk egy robottal, de még a stratégák is megkapjuk a maguk kis adagját.Indie Összefoglaló - Dínó vadászat, Egérfogó, MikrobiManapság egyre nagyobb divatnak örvendenek a túlélésre kihegyezett játékok és bizony ezt az egyre gyarapodó tábort kívánja erősíteni a The Stomping Land is, amiben dinoszauruszokra vadászhatunk. A multira kihegyezett játékban eleinte óvatosnak kell lennünk, de később - durvább cuccokkal felszerelkezve - már a komolyabb állatokra is rávethetjük magunkat.


A Ghost of a Tale egy igazi akció RPG-nek ígérkezik, érdekessége viszont, hogy egy elveszett kisegérrel kell helytállnunk az egyre nehezebb helyzetekben. A játék megvalósítása elbűvölő, a hangulat már most a helyén van, így epekedve várjuk a kis cincogó epikus kalandját.


Címkék:  Indie, Összefoglaló, NaissanceE, Limasse Five, The Stomping Land, SuperCrit LLC, Ghost of a Tale, Lionel Gallat, Pavilion, Visiontrick Media, Ultimate General: Gettysburg, Game-Labs, Reset, Theory Interactive Ltd.


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>