Ghost Recon: Future Soldier Előzetes – Négyen a világ ellen

Mike • 2012-04-02 16:42:24 • Rovat: Előzetes


Ubisoft és Tom Clancy közreműködésének már több kellemes játékot köszönhettünk és ezúttal is egy ígéretes akcióval gazdagodunk. A Ghost Recon: Future Soldier jön, lát és mindenkit legyilkol egy fedezék mögül, aki csak rosszul sandít rá. Mi már nagyon várjuk a jövő katonáit, ezért össze is foglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.Ghost Recon: Future Soldier Előzetes (HD)A Ghost Recon sorozat nagy múltra tekinthet vissza és a rajongó tábora is hatalmas. Már régóta ki voltak éhezve egy új epizódra, ami szerencsére nemsokára már landolhat is a boltok polcain. A jövőben harcoló, fedezékről fedezékre guruló és speciális fegyvereket használó emberkékről lejjebb találhattok egy előzetest, ahol minden tudnivalót megosztunk veletek a megjelenés előtti játékról.
A négy kaszt és a rengeteg tartozék, valamint modern kori felszerelés mindenképpen üdítő színfoltot fog becsempészni a játékmenetbe. A tulajdonságok szakszerű és pontos használata, a csapattagok közti kommunikáció valóban megköveteli a taktikát, bár korántsem olyan mértékben, mint ahogy az elődökben volt tapasztalható. A többjátékos mód ígéretesnek tűnik, jó lesz majd a haverokkal együtt osztani az ólmot a virtuális harcmezőn.


Ghost Recon: Future Soldier (a kép nagyítható)

Ghost Recon: Future Soldier (a kép nagyítható)


Az újító szellem nem hiányzik a Future Soldier–ből, de hogy a rajongók mit szólnak hozzá az majd nemsokára kiderül. Mi már nagyon várjuk a megjelenést, hiszen ha minden ígéretnek megfelelnek a fejlesztők, akkor szinte tökéletes játékot kapunk majd kézhez. Felkészülni, az osztagnak mindjárt jelenése lesz.


Címkék:  Ghost Recon: Future Soldier, Ubisoft, Előzetes, Tom Clancy


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>