Diablo III Beta Bemutató - Újra hívogat a Blizzard katakombája

BadSector • 2012-04-10 13:18:52 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


Várjuk mint a messiást? Kicsit furcsa lenne ezt mondani egy olyan játékról, melynek főszereplője a Pokol ura, Diablo, nem igaz? Pedig szerintem szinte minden Diablo fan már tűkön ülve várja május 15-ét. Hogy miért is? Az beta előzetesünkből kiderül.Diablo III Beta Előzetes - Újra hívogat a Blizzard katakombája (HD)A Blizzard még 2008 júniusában jelentette be először a játékot a World Wide Invitational rendezvényén, Párizsban, de már 2005-ben hozzáláttak a fejlesztéshez. Bizonyos pletykák szerint már korábban is készítettek egy Diablo 3 verziót, de azzal végül nem volt teljesen elégedett a Blizzard vezetősége és a kukába került, de még olyan vad találgatások is napvilágot láttak, amelyek szerint a Titan Quest című játékhoz használták fel a majdnem teljesen kész motort.
Akárhogy is történt, a mostani, már majdnem végleges Diablo 3 is rengeteg módosításon ment keresztül. Sokan kritizálták például a túlságosan is „wowos”, tarka-barka grafikát, amelyből visszavett a Blizzard és a tervezettnél sokkal sötétebb tónusokat használt fel. Emellett radikális változások érintették még a skillrendszert, és a tradeskill rendszerét is a betában.


Diablo III Beta (a kép nagyítható)

Diablo III Beta (a kép nagyítható)


Hogy milyen lesz a végleges verzió, azt csak május 15-én tudjuk majd meg, de a siker szinte már előre borítékolható, elvégre is egy Blizzard játékról van szó. Mi is nagyon várjuk már Diablo újbóli eljövetelét, hiszen az előző részeket is imádtuk és van egy olyan érzésünk, hogy ez most sem lesz másként.


Címkék:  Blizzard, Diablo 3, Előzetes, Beta


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>