The Amazing Spider-Man Előzetes - 8 lábbal New York felett

Mike • 2012-06-09 15:07:38 • Rovat: Előzetes


Újragondolt Pókember, de az alapok változatlanok: mutáns pókcsípés, emberfeletti képességek és rengeteg poénos beszólás. Ő Peter Parker, aki teljesen megújulva tér vissza a mozivászonra és ezzel együtt a képernyőinkre is. Ígéretek szép számmal akadnak, nézzük hát, hogy mik is ezek.The Amazing Spider-Man Előzetes (HD)Pókember először az Amazing Fantasy 15. számában tűnt fel, még 1962 augusztusában. Azóta meglehetősen kinőtte magát, hiszen számos sorozat, valamint képregény mellett 3 mozifilmben is megmentette már a világot. Természetes, hogy a játékfeldolgozások sem kerülhették el Peter kalandjait, aki már szinte az összes platformon tiszteletét tette egyszer-egyszer.
Sokszor a mennyiség a minőség rovására megy és ezt bizony kedvenc pókunk is tapasztalta már párszor. Noha az utóbbi időszakban volt egy pár kellemes próbálkozás, de nagy átlagban elmondhatjuk, hogy a Spider-Man játékok bizony hagynak maguk után némi kívánnivalót.


The Amazing Spider-Man (a kép nagyítható)

The Amazing Spider-Man (a kép nagyítható)


Peter Parker újbóli feltűnését sokan lélegzetvisszafojtva várják, ugyanis számos újítást préseltek bele és emellett még az ígéreteknek sem vagyunk híján. A Beenox csapata korábban már hegesztett egy egész elfogadható játékot a szuperhős kalandjaiból, úgyhogy a rajongók joggal bizakodhatnak. Reméljük igazuk is lesz. Sziasztok.


Címkék:  The Amazing Spider-Man, Beenox, Activision, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>