Spec Ops - The Line Előzetes - Homok a szélben...

Mike • 2012-06-09 15:14:53 • Rovat: Előzetes


Hátunk mögött kamera, előttünk rengeteg fedezék, mögöttük számtalan hullajelölt, két oldalt pedig társaink toporognak. Ez a Spec Ops: The Line, ahol az alapok már nagyon ismerősek, de a fejlesztőknek sikerült megfűszerezni a játékmenetet egy kis homokkal. Méghozzá szó szerint.Spec Ops - The Line Előzetes (HD)A közeljövőben Dubaj már nem az a jól ismert paradicsom, hanem egy kihalt homoksivatag. Ebben a barátságtalan környezetben kell majd helytállnunk kis csapatunkat vezérelve, miközben az útonállók mellett még a homokviharokkal is meg kell majd küzdenünk. Minden további az Előzetesünkből kiderül.
A Spec Ops sorozat már elég nagy múltra tekinthet vissza, hiszen az első rész még 1998-ban jelent meg, csak PC-re. A következő 4 év alatt még 7 különböző rész látott napvilágot PS-re, Dreamcast-re és asztali számítógépekre. A kiadói jogok ide-oda mászkáltak az idők során, majd a 2002-es rész után kicsit eltűnt a sorozat, de a 2K Games jóvoltából idén újra feltámad halottaiból.


Spec Ops - The Line (a kép nagyítható)

Spec Ops - The Line (a kép nagyítható)


A rengeteg kölcsön vett dolog mellett, a táj, valamint a homokviharok bevonása mindenképp újdonságként hathat majd a veteránok számára. Igazi taktikai lövölde várható, ami talán felnő a feladathoz és akkor nem kell újra évekre eltűnnie. Nincs is más hátra, minthogy fegyvert a kézbe és irány homokozni. Sziasztok.


Címkék:  Spec Ops - The Line, 2K Games, Yager Development, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>