Sleeping Dogs Előzetes - Alvó kutyák ébredése

Mike • 2012-08-06 21:03:17 • Rovat: Előzetes


A True Crime sorozat már a múlté, de új névvel, új kiadónál támad fel poraiból. A Square Enix még látott fantáziát a GTA szerű lövöldében, ezért felkarolta a sufniba hajított projektet és Sleeping Dogs néven újra bedobja a mély vízbe. Hogy az alvó kutyák mit takar, nem tudni, de minden más az előzetesünkből kiderül.Sleeping Dogs Előzetes (HD)Az utóbbi időben számos, hosszabbnál hosszabb videóval örvendeztettek meg minket a készítők, amelyek mind egyre többet árultak el a készülő produktumból. Lassan már nincs ember a földön, aki nem hallott a Sleeping Dogs-ról, úgyhogy a marketingesek jó munkát végeztek, nézzük hát meg, hogyan csipkedik magukat eközben a fejlesztők.
Amit még a fenti előzetesünkhöz hozzáfűznék az a nyomozás és a különböző rendszerek megtévesztése, hackelése. Mivel rendőrök vagyunk, ezért a napunk nem csak abból áll, hogy aknavetővel a hátunkon randalírozunk egy autó tetején, hanem bizony dolgoznunk is kell majd néha. A beszélgetések, kikérdezések is nagy hangsúlyt kapnak majd, amit egy érdekes QTE rendszerrel valósítottak meg.


Sleeping Dogs (a kép nagyítható)

Sleeping Dogs (a kép nagyítható)


Sokan mondják, hogy manapság nehéz újat alkotni, de szerintem a kölcsönvétel új szintjére emelkedett a Sleeping Dogs. Azonban ez a bűn megbocsájtható, csak valóban legyen olyan, mint amilyennek ígérik: pörgős, akciódús és tökös. Milyen egyszerű és mégis nehéz. Mi szurkolunk, úgyhogy rajtunk nem fog múlni. Sziasztok.


Címkék:  Sleeping Dogs, Square Enix, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>