Őrült száguldás és gyalogos szaladgálás. Ez az új NFS.

DeathEvil • 2011-10-27 14:32:03 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


Dögös kocsik, őrült száguldás, eszméletlen akciórészek, 300 kilométernyi változatos útszakasz a The Runban. Jól hangzik, igaz?! Azonban az már annál kevésbé, hogy a Need for Speed nevet nem egyszer megcsúfoló Black Box a fejlesztő. De ettől függetlenül mi a túrót szaladgálunk a tetőkön és miért verekszünk a zsarukkal?Need for Speed - The Run Előzetes (HD)A legújabb Need for Speed alcíme igen beszédes. Jack névre hallgató főhősünkkel a kellemetlen anyagi helyzetünket orvosolni próbálva utolsó esélyként benevezünk egy az országot széltébe átívelő, San Franciscotól egészen New Yorkig terjedő versenysorozatba. Az már most biztos, hogy dögös verdákban, változatos tájakban, helyszínekben és útszakaszokban nem lesz hiány, ahogyan akcióban sem. Üldözőinknek nem egyszer sikerül majd a nyomunkra akadniuk, és bizony az ő lerázásukon kívül még a fakabátok elől is többször meg kell majd lógnunk.
A Black Box neve lehet rossz ómen az új Need for Speedet illetően, de köztudott, hogy kevés, általában egy éves fejlesztési idővel kellett dolgozniuk. Most jóval több idejük jutott a tervezésre, ötletelésre, és lehet, hogy ez vezetett oda, hogy egy félig meddig interaktív akciófilmet kreáltak a The Runból. Elsőre talán furcsán hangzik, hogy egy NFS-ben ki lehet szállni az autóból és egy karaktert megszemélyesítve QTE események révén aktívan részeseivé válni a menekülésnek és verekedésnek, de próbáljunk meg nem elhamarkodott ítéletet hozni ezen, kicsit szokatlan koncepció ügyében.


Need for Speed - The Run (a kép nagyítható)

Need for Speed - The Run (a kép nagyítható)


Vegyesek az érzéseink egyenlőre a játékot illetően, de akár még egy hihetetlenül akció dús versenyjáték is kerekedhet a Need for Speed - The Runból. A legtöbb összetevője biztató, úgymint a változatos pályaszakaszok, a döbbenetes látvány megjelenítésére képes Frostbite 2-es motor és az multizást megteremtő, közösségi hálóhoz hasonló tevékenységeket biztosító Autolog rendszer. Egy biztos, a kíváncsiság és a várakozás egyre csak fokozódik, csak a csalódottság ne üsse fel a fejét!


Címkék:  Need for Speed - The Run, PC, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>