Tekken Tag Tournament 2 Előzetes - Dupla Dinamit

Mike • 2012-09-01 23:19:40 • Rovat: Előzetes


Az eredetileg 2000-ben megjelent Tekken Tag Tournament csapatalapú bunyója hamarosan folytatást kap, ami bár az évek során sokat nem változott, pár újdonság azért van a tarsolyában. Rengeteg karakter, közös kombók és bikinis csajszik várják a verekedős játékok szerelmeseit. Erről nem érdemes lemaradni.Tekken Tag Tournament 2 Előzetes (HD)A tekken Tag Tournament 2 igyekszik minden pozitívumot megtartani a nagy öregből, úgyhogy kapásból annyi karaktert tolnak az arcunkba, amennyi egy évig is elég lesz. Számos régi ismerőssel összefuthatunk majd, aki az új belépőkre izgul, az is kezdhet remegni.
Maga a játékmenet szinte semmit sem változik az elődhöz képest, a fejlesztők inkább a mostanság közkedvelt elvet követik: több, szebb, jobb. A karakterek számát már ecseteltem korábban, de a grafika is szépen tündököl, miközben a mozdulatokat is frissítették egy kicsit. A helyszín felhozatalra sem lehet egy rossz szavunk sem és a karakterek testreszabhatósága is jó mókának ígérkezik.


Tekken Tag Tournament 2 (a kép nagyítható)

Tekken Tag Tournament 2 (a kép nagyítható)


A Tekken Tag Tournament 2 nem igyekszik megváltoztatni a zsáner betonba öntött alapjait, de erre nincs is szükség. Aki az első részt szerette, az ezt is imádni fogja, ha pedig a klasszikus anno kimaradt, akkor itt a remek alkalom egy kis pótlásra. Hát kell ennél jobb tananyag így szeptemberre?


Címkék:  Tekken Tag Tournament 2, Namco Bandai, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>