Torchlight 2 Előzetes - A Diablo 3 retteghet

Mike • 2012-09-14 00:48:10 • Rovat: Előzetes


A Diablo 3 alaposan megzörgette a boltok polcait, de a hatalmas név árnyékából, szépen, lassan egy kisebb játék címe is kikandikál. Ez a Runic Games által készített Torchlight 2, ami meseszerű grafikával, számos újítással és nem utolsósorban, jóval kisebb árcédulával veszi fel a harcot a pokol démonaival.Torchlight 2 Előzetes (HD)Anno még 2009-ben jelent meg az első rész, amire a Diablo 3-ra vágyó játékosok rögtön a szívükbe is zártak. Minden meg volt benne, ami kellett az üdvösséghez, csak épp a multi hiányzott, de persze egyedül is öröm a szörnyhent, de szerencsére ez a folytatásra már megváltozik.
Azért az online bekerülése mellett is kapunk bőven újdonságot, hiszen a választható kasztok is kiszélesedtek, ráadásul a történet is hosszasabb. Bizony-bizony érdemes lesz bespájzolni, mert ha mindent fel akarunk fedezni, akkor kell az utánpótlás dögivel.


Torchlight 2 (a kép nagyítható)

Torchlight 2 (a kép nagyítható)


A Diablo 3 árnyékában hajlamosak vagyunk elfeledkezni a Torchlight 2-ről, de megmondom őszintén, mintha jobban is várnám a Runic Games játékát. A hangulat mesés, a grafika aranyos és még az ára sem fogja az eget verdesni, miközben szinte minden megvan benne, ami kell. Tisztára, mint az első részben. Sziasztok.


Címkék:  Torchlight 2, Runic Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>