WoW - Mists of Pandaria Előzetes - Kung-Fu Panda

Mike • 2012-09-24 17:29:47 • Rovat: Előzetes


2012 az MMO-k éve, hiszen rengeteg nagy név igyekezett kiütni a trónról, a már jó ideje uralkodó World of Warcraft-ot. Azért a Blizzard-or sem kell félteni, hiszen bár a játékosaik szépen lassan szétszállingóznak, a sikerük továbbra is megkérdőjelezhetetlen. Ezt kívánják tovább növelni a Mists of Pandaria-val is.World of Warcraft - Mists of Pandaria Előzetes (HD)Sokan megrökönyödve vették tudomásul a hírt, miszerint a World of Warcraft világába belépnek a pandák, hogy aztán szerzetesként szétcsapjanak a horda és az alli között. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, az új faj belépése tökéletesen be lett építve a történetbe, úgyhogy nem fognak kitűnni a tömegből, még a szőrös bundájuk és a hatalmas termetük ellenére sem.
A pandák élete azonban nemcsak játék és mese, hiszen a békében éldegélő macik, idővel becsatlakoznak, a már jó ideje tartó háborúba. A hovatartozásunk megválasztása mellett a talent rendszert is átfaragták, amivel így már a kezdőbbek is könnyedén elboldogulnak. Lehet, hogy ez a veteránoknak nem fog tetszeni, de ez van, ezt kell szeretni.


World of Warcraft - Mists of Pandaria (a kép nagyítható)

World of Warcraft - Mists of Pandaria (a kép nagyítható)


Az előzetesünkből is kiderül, hogy a Blizzard számos megszokott dolgot rúg fel a Mists of Pandaria-ban, ami - reményeik szerint - a játékosok visszaáramlását indíthatja be. Bárhogy is lesz, a WoW még sosem találkozott ennyire erős konkurenciával, úgyhogy jó, ha mutat valamit ő is, különben a végén még megszívhatja. A pandák legyenek veletek.


Címkék:  World of Warcraft, Mists of Pandaria, Blizzard, MMORPG, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>