Dishonored Előzetes - A gyilkolás művészete

Mike • 2012-10-07 19:22:24 • Rovat: Előzetes


Az idei év talán egyik legjobban várt játéka a Dishonored, ami az Arkane Studios boszorkánykonyhájában várja a dátumot, hogy megjelenése után mindent és mindenkit elsöpörjön az útjából. Lehetőségek egész tárháza várja majd a játékosokat, úgyhogy nem árt felkészülni a változatosságra.Dishonored Előzetes (HD)Igen, egy újabb FPS van készülőben, de aki a szokásos dolgokat várja, az bizony kellemesen fog csalódni, mivel a Dishonored szinte újraírja az eddig megismert határokat. Bár sok hasonlóságot ápol a korábbi nagy sikerű Bioshock sorozattal, az élmény szabadabbnak tűnik az akváriumnál.
És hogy ez miért meglepő? Nos azért, mert itt is egy, amolyan csőben mozgunk, tehát nagyon elkallódni nem lehet, inkább a problémák megoldásában élhetjük ki az eziránt táplált szenvedélyünket, mivel számos eszközt, képességet találunk a halált osztogató listánkon.


Dishonored (a kép nagyítható)

Dishonored (a kép nagyítható)


Pár nap és már bárki belevetheti magát ebbe a középkori világba öntött steampunk-ba, ahol ugyanúgy lehetünk halálos kardforgatók, mint halk tolvajok, vagy épp hatalmas mágiát birtokló varázslók. A Dishonored igazi gyémántnak tűnik a belső akciók műfajában, úgyhogy aki csak egy kicsit is szereti a zsánert, az nem marad ki belőle.


Címkék:  Dishonored, Arkane Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>