WRC 3 Előzetes - Sárdagasztás, immáron harmadszor

Mike • 2012-10-08 22:13:38 • Rovat: Előzetes


A Milestone és a Black Bean Games korábbi két WRC játéka nem hozott igazi sikereket, ami nem is csoda, mivel meglehetősen középszerű címeket üdvözölhettünk benne. A harmadik részre ígéreteket kaptunk dögivel, amik ha megvalósulnak, akkor egy remek ralijátékot köszönthetünk a személyében.WRC 3 Előzetes (HD)Az új rész egyik legszembetűnőbb újdonsága az a grafika, ami leginkább a környezet kialakításán érhető tetten. A korábbi epizódok helyszínei inkább hasonlítottak egy kihalt temetőre, mintsem egy versenypályára, de most sikerült megtölteni élettel a szalagkorlátok világát.
A fizikát sem hagyták úgy, mint tavaly, ami nem is baj, mivel annak nem volt túl sok köze a valósághoz. Ezúttal sokkal jobban érezzük majd az utat, és talán nem fogunk boszorkány módjára repkedni egy-egy elnézett bukkanó után.


WRC 3 (a kép nagyítható)

WRC 3 (a kép nagyítható)


A srácok tehát fogadkoznak, már csak az a kérdés, hogy sikerül-e betartaniuk az ígéreteket. Reméljük, hogy ezúttal nem egy újabb középkategóriás árkád szimulátort kapunk, mert ha igen, akkor valóban el kellene gondolkodni azon, hogy jó kezekben van-e a sorozat.


Címkék:  WRC 3, Black Bean Studios, Milestone, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>