Doom 3 BFG Edition Előzetes - Big Fucking Gun

Mike • 2012-10-13 23:06:43 • Rovat: Előzetes


A Doom sorozat számos rajongóval büszkélkedhet, amin még a kissé felemásra sikeredett filmfeldolgozás sem tudott csorbítani. A Marson megjelenő démoni lények igazi fanatikusokká tették a mit sem sejtő játékosokat és bár a harmadik rész jócskán megváltozott az elődökhöz képest, újra éreztük a varázst.Doom 3 BFG Edition Előzetes (HD)A Doom 3 anno még 2004-ben jelent meg és leginkább a horror műfajban kívánt etalont mutatni a többieknek, miközben olyan fény-árnyék technikát alkalmazott, ami szerintem még ma is megállná a helyét. A Bethesda úgy érezte, hogy annyi év után itt az ideje leporolni a démonok harmadik eljövetelét, de szerencsére nem csak egy átpolírozott változatot kapunk, hanem egy teljesen új tartalmakkal megtámogatott feldolgozást.
Új grafika ide, lámpás páncél oda, az egyik legnagyobb durranásnak a Lost Mission névre keresztelt egyjátékos küldetés számít, ami jó pár órával toldja meg az amúgy sem rövid végigjátszást. A kiadó is tudja ezt, ezért szinte semmit sem árultak el az új tartalomról, de azt ígérik, hogy a szűk folyosók helyett szabad tereken mozoghatunk majd, miközben jóval több szörnyi igyekszik az életerőnket lejjebb redukálni.


Doom 3 BFG Edition (a kép nagyítható)

Doom 3 BFG Edition (a kép nagyítható)


A Doom 3 BFG Edition ígéretes feltámasztása a sorozatnak, ami talán már a negyedik rész előfutárának szántak. Bárhogy is legyen, a valódi folytatás még messze van, de aki eddig kimaradt volna a Marsi buliból, annak ez a tökéletes alkalom a pótlásra, hiszen az első két részt is a csomagba tuszkolják.


Címkék:  Doom 3 BFG Edition, ID Software, Bethesda Softworks, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>