Skylanders Giants Előzetes - Figurák és egyéb kreatúrák

Mike • 2012-10-14 19:18:21 • Rovat: Előzetes


A fiatalabb korosztálynak mindig is nehéz játékot készíteni, mivel ha túl gyermekded, akkor a kutyát sem érdekli, ha viszont túl nehéz, akkor megint nem fogja megváltani a világot. A Skylanders már jó ideje igyekszik lavírozni ezen a vékony ösvényen és ez a Giants alcímmel ellátott epizódnál sem lesz másként.Skylanders Giants Előzetes (HD)A játék a szokásos elemekből építkezik, azaz vagyunk mi, akiknek minden útjába kerülő akadályt szét kell ütnie, hogy aztán a kiömlő izékből fejlesszük magunkat, vagy épp változtassuk külsőnket. Ez eddig nem egy nagy durranás, hiszen a hasonló közönséget megcélzó játékok már évek óta ezzel próbálkoznak, a Skylander azonban kissé megbolondítja a felállást.
Teszi ezt úgy, hogy a karaktereket nem a játékon keresztül tudjuk kioldani (40 darab kis szörnyecske vár majd ránk), hanem valódi boltokban kell megvennünk a műanyag figurákat, amiket aztán egy portál segítségével küldünk át a virtuális világba. Ez egész biztosan felkelti a kis lurkók figyelmét, de ezzel a megoldással akár még ketten is tolhatják, hogy tényleg teljes legyen az öröm.


Skylanders Giants (a kép nagyítható)

Skylanders Giants (a kép nagyítható)


A Skylander Giants tehát a fiatalabb korosztálynak szól, így az idősebbek inkább kerüljék, hacsak nem különböző ajándékokba gondolkodnak, mivel annak elsőosztályú. A rengeteg műanyag figura és azok beimportálása remek ötlet, reméljük az áruk nem lesz annyira borsos, hogy kétszer is meggondoljuk a vásárlást.


Címkék:  Skylanders Giants, Activision, Toys for Bob, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>