Medal of Honor - Warfighter Előzetes - A háborúk mocska

Mike • 2012-10-22 11:08:57 • Rovat: Előzetes


A modernizált Medal of Honor már 2010-ben igyekezett megszorongatni a nagyokat, de akkor ez még nem sikerült, azonban az Electronic Arts nem tett le a dologról, hiszen most egy újabb rész keretein belül ismét elhozza nekünk a lövölde legújabb, Warfighter névre keresztelt epizódját. Vajon most összejöhet nekik?Medal of Honor - Warfighter Előzetes (HD)Az akkori epizódot kissé rendhagyó módon két csapat fejlesztette egyszerre, ami sajnos ki is ütközött a játékon belül. Talán ez is közrejátszhatott abban, hogy hamar a feledés homályába került a rész és szinte mindenki pillanatok alatt elfelejtette, főleg az őt követő Battlefield 3 árnyékában.
A Warfighert már csak egy fejlesztőgárda istápolja, aminek hála talán a markáns különbségek eltűnhetnek majd a játékmódok között. A Danger Close-os srácok ezúttal is egy egyveleget igyekeznek tető alá hozni: akciódús, mint egy Call of Duty és nagyszabású, mint egy Battlefield.


Medal of Honor - Warfighter (a kép nagyítható)

Medal of Honor - Warfighter (a kép nagyítható)


Az előzetesek alapján mindenképp biztató a legújabb Medal of Honor, az már más kérdés, hogy a világnak valóban szüksége van-e egy n+1-ik modernkori katonai FPS-re. Ez is hamarosan kiderül, mint ahogy az is, hogy a Warfighter fel tud-e nőni a feladathoz.


Címkék:  Medal of Honor - Warfighter, Electronic Arts, Danger Close, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>