Sonic and All-Stars Racing Transformed Előzetes

Mike • 2012-11-10 12:13:33 • Rovat: Előzetes


Sonic, a kék kis sündisznó és a rengeteg haverja újra visszatér, hogy járgányaikba pattanva Mario Kart-ot megszégyenítő kalandban vegyenek részt. A Sonic & All-Stars Racing Transformed egy igazi árkád adrenalinbomba, ahol nem vagyunk leszorítva a földre, hiszen bármikor alatt repkedhetünk, vagy épp szelhetjük a habokat.Sonic & All-Stars Racing Transformed Előzetes (HD)Nos igen, a játék egyik legnagyobb újítása, hogy a pöpec kocsikat bármikor átválthatjuk egy perülőre, vagy épp egy motorcsónakra. Ezek tulajdonsága mind más és más, ezért alaposan meg kell fontolnunk, mivel is indulunk neki a pályáknak, mert ha rosszul választunk, nagyon könnyen az utolsó helyek valamelyikén találhatjuk magunkat.
A játék amúgy hűen követi a műfaj jellemzőit, úgyhogy mesés grafika, árkád irányítás, rengeteg fegyver és még több választható karakter várja azokat, akik beneveznek egy kis versengésbe. Újdonságként bekerülnek a dinamikusan változó pályák, úgyhogy nem érdemes pihenni az élen, nehogy meglepetés érjen minket.


Sonic & All-Stars Racing Transformed (a kép nagyítható)

Sonic & All-Stars Racing Transformed (a kép nagyítható)


A Sonic & All-Stars Racing Transformed tehát hozza a kötelezőt, de ezzel nem elégszik meg, hiszen a Sumo Digital-os srácok pár egészen jó ötlettel dobták fel a már ismert receptet. Változó járművek és pályák, rengeteg fegyver és még több szórakozás. Nincs is más hátra, mint melegíteni a motort és várni a rajtot.


Címkék:  Sonic & All-Stars Racing Transformed, Sega, Sumo Digital, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>