Far Cry 3 Előzetes - Hív a természet

Mike • 2012-11-21 23:10:09 • Rovat: Előzetes


A Ubisoft nem bízza a véletlenre az év végét, hiszen az Assassin's Creed harmadik felvonása mellett a Far Cry 3-at is kidobja a boltok polcaira. Az új rész leginkább az elődök előnyeit hivatott egybeolvasztani, de újdonság is akad, melyek közül a szerepjátékos elemek tűnnek ki a legjobban a sűrű dzsungelből.Far Cry 3 Előzetes (HD)A második rész szavannáit magunk mögött hagyva, ismét a trópusi élővilág felé vesszük az irányt, hogy könnyednek tűnő nyaralásunk csúfos véget érjen. Szerencsére nem halunk meg, ezért bosszút forralva indulunk útnak, hogy felfejlődve essünk neki az ellenségeknek. Fejlődve? Mi a manó.
Nos igen, az egyik legnagyobb újdonságnak az RPG elemek bevonása ígérkezik, ami nem merül ki pusztán XP szerzésben, mivel idővel pontokat is osztogathatunk, ráadásul még fegyvereinket is tuningolhatjuk. Ha meguntuk a szüntelen öldöklést felcsaphatunk vegyésznek is, hiszen a rengeteg növényből fincsi főzeteket dobhatunk össze, amik hallucinációkkal együtt töltik fel az életünket.


Far Cry 3 (a kép nagyítható)

Far Cry 3 (a kép nagyítható)


A Far Cry 3 igyekszik tehát visszahozni az elődök jó dolgait, miközben egy kis újdonsággal fűszerezi meg azokat, nehogy véletlenül rájuk ismerjünk. A történet izgalmasnak ígérkezik, bár nem új keletű, a grafika szép, a lehetőségeink pedig szinte végtelenek, úgyhogy minden adva van ahhoz, hogy az idei év egyik legutolsó nagy címe komoly nyomot hagyjon maga után.


Címkék:  Far Cry 3, Ubisoft Montreal, Ubisoft, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>