Starcraft 2 - Heart of the Swarm Előzetes - Zergek mindenütt

Mike • 2013-02-14 15:49:01 • Rovat: Előzetes


A StarCraft nem pusztán egy játék, hanem jóval több annál. Sok rajongó szinte már beteges érzelmeket táplál iránta, aminek az sem tudott keresztbe tenni, hogy a második részt három felé szabdalva kapjuk kézhez. A Wings of Liberty már egy ideje ott van a porondon, úgyhogy most a zergeken és Kerrigan-en a sor.Starcraft 2 - Heart of the Swarm Előzetes (HD)Az egyjátékos részleg több, mint 20 küldetéssel igyekszik elcsábítani minket, amit tetéz még a rengeteg kihívás, nehézségi szint és még megannyi plusz lehetőség. A történet szerint Kerrigan kisasszony visszatér, hogy egyesítve seregeit Zergfalva élére álljon.
Természetesen a legnagyobb érdeklődés a multiplayert övezi, amire a Blizzard nagy hangsúlyt fektetett, elvégre is a StarCraft mindig is a kiegyensúlyozottságáról volt híres. Az új egységek szerepe még korántsem tisztázott, a jelenlegi állapotokat a videóban részletezzük, de persze a megjelenésig még bőven változhatnak a dolgok.


Starcraft 2 - Heart of the Swarm (a kép nagyítható)

Starcraft 2 - Heart of the Swarm (a kép nagyítható)


A StarCraft 2: Heart of the Swarm nemcsak a vérbeli rajongók felé nyit, mivel egy elég komoly kis tutorial is bekerült a felhozatalba, amin végigküzdve magunk végre lesz esélyünk az online porondon is, legalábbis bízzunk benne. A megjelenés már nincs messze, hiszen március 12-én elszabadul a zerg horda.


Címkék:  Starcraft 2 - Heart of the Swarm, Blizzard, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>