Sniper: Ghost Warrior 2 Előzetes - Kemperek paradicsoma

Mike • 2013-02-19 17:27:17 • Rovat: Előzetes


A City Interactive neve egyet jelent a középszerrel, de azt meg kell hagyni, hogy magukhoz képest egész korrekt kis játékot tettek le az asztalra a Sniper: Ghost Warrior személyében. A borzalmas megvalósításhoz csodaszép látvány tárult és azt garantálhatjuk, hogy ez utóbbi a folytatásban sem fog hiányozni.Sniper: Ghost Warrior 2 Előzetes (HD)Ezúttal már nem saját fejlesztésű motor duruzsol a játék alatt, hanem a CryEngine 3, ami az előzetes videók alapján meglehetősen jól teljesít. A dzsungel csodaszép, a romos városnegyedek pedig nyomasztó hangulattal felvértezve próbálnak minket lenyűgözni.
Sajnos már az előd sem a látvány miatt maradt a középszerűség mocsarában. Hiába mutatott jól szegényke, a tengernyi bug, az irreális látószervekkel megáldott ellenfelek, valamint az ötlethiány hamar a fiók alsó részére katapultálta szegényt és ezen még az egész korrekt multi sem tudott változtatni.


Sniper: Ghost Warrior 2 (a kép nagyítható)

Sniper: Ghost Warrior 2 (a kép nagyítható)


Azt meg kell hagyni, hogy a City Interactive mostanság jóval kellemesebb címekkel örvendeztet meg minket, de persze van honnét fejlődni. A Sniper: Ghost Warrior 2 talán a végén olyan lesz, amire senki sem számít: jó. Úgy legyen, elvégre is mesterlövészkedni sosem rossz. Vagy mégis?


Címkék:  Sniper: Ghost Warrior 2, City Interactive, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>