Gears of War: Judgment Előzetes - Sáskák mindenütt

Mike • 2013-02-23 21:40:57 • Rovat: Előzetes


Az Epic Games kicsit lepasszolta a Gears of War-t, hiszen bár az előzményként szolgáló Judgment-en rajtatartották a szemüket, a munka nagy részét a People Can Fly végezte. A bevált recepten ne változtass alapon a játékmenet ismerős elemekből építkezik, de ha jobban figyelünk, pár újdonságra is rálelhetünk.Gears of War: Judgment Előzetes (HD)Kis csapatunkban számos új arcot vélhetünk felfedezni, akik épp a bíróság színe előtt felelnek. A sztorit az ő elbeszéléseik alapján ismerhetjük meg és bizony nem kell aggódni, hiába az új fejlesztőcsapat, akcióból ezúttal sem lesz hiány.
Az egyjátékos részleg nem sokat változott, ezzel szemben a multis szekcióra kattintva már jóval több újdonsággal szolgál. Kezdésnek ott lesz a Free For All, amiben a taktikát magunk mögött hagyva oszthatunk mindenkit, de az OverRun módról se feledkezzünk meg, ami egy kellemes kis műfajkoktélnak ígérkezik.


Gears of War: Judgment (a kép nagyítható)

Gears of War: Judgment (a kép nagyítható)


A People Can Fly-os srácok nagyon dolgoznak azért, hogy a rajongóknak ne okozzanak csalódást és az előzetes infók alapján erre minden esélyük meg is van. A single marad a pörgős, fedezékekkel zsúfolt akció, míg a multi pár újdonsággal megspékelve igyekszik hetekre elrabolni a rajongókat. Vajon sikerül neki?


Címkék:  Gears of War: Judgment, Microsoft, People Can Fly, Epic Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>