The Walking Dead: Survival Instinct Előzetes

Mike • 2013-03-15 14:37:05 • Rovat: Előzetes


Hatalmas rajongótábora van a The Walking Dead-nek és ez igaz a képregényre, a sorozatra és a kalandjátékra is. A Survival Instinct is igyekszik csatlakozni az előbb említett bagázshoz: első személyben osztja az ólmot a walker-eknek és bár akció is lesz bőven, a legfontosabb a túlélés lesz.The Walking Dead: Survival Instinct Előzetes (HD)A játékban a Dixon fivérek kalandjait élhetjük át, méghozzá azokból az időkből, mikor még a fertőzés friss volt és ropogós. A fő célunk a menekülés, de közben számos túlélővel is találkozhatunk, akiket vagy magunkkal viszünk, vagy hagyunk ott, ahol rájuk találtunk.
Korábban egy nem hivatalos gameplay is megjelent a játékból, amit az előzetesben is láthattok. Később ezt a kiadó letagadta, ami nem is baj, azonban az már annál inkább, hogy a PC-s változatot minden ok nélkül kukázták. Hát ez bizony nem volt szép.


The Walking Dead: Survival Instinct (a kép nagyítható)

The Walking Dead: Survival Instinct (a kép nagyítható)


Reméljük, hogy a The Walking Dead: Survival Instinct tovább öregbíti a cím sikereit és egy remek kis túlélős akcióval gazdagodunk. Bármennyire is optimista vagyok, sajnos van bennem egy kis félsz a végtermékkel kapcsolatban, de előre sose ítélkezzünk, várjuk csak ki a végét.


Címkék:  The Walking Dead: Survival Instinct, Terminal Reality, Activision, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>