BioShock Infinite Előzetes - Szállj fel magasra!

Mike • 2013-03-15 14:36:04 • Rovat: Előzetes


Sokak nagy kedvence, a Bioshock hamarosan visszatér, igaz, ezúttal már kicsit más köntösben, hiszen a tenger feneke helyett, a felhők felett osztjuk az áldást. Sajnos a játék fejlesztése nem volt épp gondoktól mentes, sőt, még késett is, de egye fene, ha a végeredmény kárpótol, mi mindent megbocsájtunk neki.BioShock Infinite Előzetes (HD)Természetesen nem kéjutazás gyanánt ugrunk fel a repülő Columbia városára. Feladatunk Elizabeth megtalálása, aki nem épp egy szokványos csajszi, különleges képességekkel operál, amiknek később mi is hasznát vehetjük. Persze nem ő lesz az egyetlen segítségünk, hiszen mi is fejlődünk, de azért sosem baj, ha egy hölgy is van a háznál.
Bár ketten fogunk ugrálni a gyönyörű látvánnyal megáldott lebegő város utcái felett, kooperatív módra nem lesz lehetőségünk, de ezen kívül sem kapunk multit. Őszintén szólva, az első részben sem hiányzott, meg amúgy is, ki tudja, hogy később milyen DLC-t adnak ki a srácok.


BioShock Infinite (a kép nagyítható)

BioShock Infinite (a kép nagyítható)


A Bioshock Infinite új köntösben ugyan, de igyekszik visszahozni azt a hangulatot, ami anno a széria első részét igazán naggyá tette és kiemelte a tucat FPS-ek közül. Az előzetes infók alapján ez sikerülni is fog neki, már csak azt a fránya megjelenési dátumot kell kivárnunk valahogy.


Címkék:  Bioshock Infinite, 2K Games, Irrational Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>