Injustice: Gods Among Us Előzetes - Mindörökké Batman

Mike • 2013-03-25 17:51:44 • Rovat: Előzetes


A NetherRealm Studios nemsokára egy újabb verekedős játékkal igyekszik minket levenni a lábunkról, ezúttal azonban a Mortal Kombat helyett a szuperhősökön van a sor. Bár ebben a témában anno már jelent meg egy eléggé félresikerült alkotás, reméljük, hogy ezúttal tudni fogják, hogy mitől döglik a főgonosz.Injustice: Gods Among Us Előzetes (HD)Természetesen az Injustice: Gods Among Us felépítése meglehetősen hasonlít a fent már említett játékhoz, de sebaj, elvégre is a recept párszor már működött, semmi akadálya, hogy ismét megtörténjen a varázs. A fejlesztők azért eszközöltek pár újítást, amik leginkább az interaktív pályákban érhetők tetten.
Bizony-bizony, egy-egy jól irányzott csapással ugyanis akár még föld körüli pályára is küldhetjük a szemközt vihogó Joker-t, de akár teljesen új pályarészekre is átkerülhetünk, ahol nemcsak a háttér, de a lehetőségek is megváltoznak. Ez persze kikapcsolható lesz, így azok is megnyugodhatnak, akikett zavar, hogy a karakterek kilométereket repülnek egy combosabb rúgás következtében.


Injustice: Gods Among Us (a kép nagyítható)

Injustice: Gods Among Us (a kép nagyítható)


Az Injustice: Gods Among Us a Mortal Kombat által kikövezett úton halad és meg kell hagyni, meg van az esélye, hogy a nagy előd örökébe lépjen. Remek grafika, rengeteg szuper- és antihős, és persze király képességek. Hát kell ennél több?


Címkék:  Injustice: Gods Among Us, NetherRealm Studios, Warner Bros., Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>