Dragons Dogma: Dark Arisen Előzetes - Hívogat a mélység

Mike • 2013-04-02 18:40:48 • Rovat: Előzetes


A tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése a Dragon's Dogma volt, amivel a Capcom számos játékos szívébe lopta be magát, méghozzá nem is érdemtelenül. Ezt a kiadó is észrevette, ezért hamarosan megjelenik a Dark Arisen, ami nem egy sima kiegészítő, hanem sokkal több annál, elvégre is az alapjátékot is mellé kapjuk.Dragon's Dogma: Dark Arisen Előzetes (HD)Szerencsére tartalomban sem lesz hiány, hiszen több órányi extra kaland vár ránk a föld alatti labirintusokban, ahol természetesen a különféle szörnyek társaságáról sem kell lemondanunk. Új tárgyak is helyet kaptak a Dark Arisen-ben, amik segítségével talán könnyebben juthatunk el végső célunkhoz.
Karaktereink is megváltoznak: a szokásos új skillek mellett mindegyik kap egy teljesen új talent ágat, de még a kinézetüket is sokkal jobban testreszabhatjuk. Korábbi segítőink száma is kibővül, így még több arcot dobhatunk be a közösbe.


Dragon's Dogma: Dark Arisen (a kép nagyítható)

Dragon's Dogma: Dark Arisen (a kép nagyítható)


A Dragon's Dogma: Dark Arisen nem az a mostanság megszokott "5 dollárért 1 pálya" DLC, hanem annál jóval komolyabb. Külön öröm, hogy ha beruházunk rá, akkor az alapjáték is a miénk lesz, az már más kérdés, hogy mi van akkor, ha már rendelkezünk vele. Valahogy csak megoldjuk.


Címkék:  Dragon's Dogma: Dark Arisen, Capcom, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>