Resident Evil: Revelations Előzetes - Félelem és rettegés

Mike • 2013-05-01 23:18:51 • Rovat: Előzetes


Manapság szinte mást sem hallani, mint hogy az új Resident Evil játékok kukába valók és már messze nem azt nyújtják, amiért korábban megkedveltük a sorozatot. Ezért volt meglepetés a tavaly 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations, ami a pozitív fogadtatás okán hamarosan kilép a kisgép nyújtotta korlátokból.Resident Evil: Revelations Előzetes (HD)A sztori szerint épp 2004-ben járunk, mikor is újra felütik a fejüket a zombik, ráadásul még egy mentőakcióba is belecsöppenünk, úgyhogy lesz dolgunk bőven. Szerencsére az utóbbi időszak akció orientált részei helyett, ezúttal egy kellően pörgős, ám ennek ellenére meglepően hangulatos kalandban lehet részünk, a rajongók tehát kezdhetnek örülni.
Az eredeti Nintendo 3DS-es verzió alapos ráncfelvarráson esik át, aminek hála már a látvány is sokkal szebben pompázik, itt azonban még nincs vége a dolgoknak. Új szereplők, új szörnyek és még egy új nehézségi mód is várja a rettegni vágyókat, ahol aztán tényleg fel kell kötni a gatyát, mert szinte bármikor elpatkolhatunk.


Resident Evil: Revelations (a kép nagyítható)

Resident Evil: Revelations (a kép nagyítható)


A Resident Evil: Revelations tavaly a rajongók kedvence volt 3DS-en, ezért nem is meglepő, hogy a Capcom felturbózva újra kiadja, ezúttal azonban már nagygépes verzióban. Szebb grafika, megnövelt tartalom és pár egyéb finomság igyekszik színesíteni az összképet, ráadásul a hangulatra sem lehet majd panasz. Hát kell ennél több?


Címkék:  Resident Evil: Revelations, Capcom, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>