Wonderbook: Diggs Nightcrawler Előzetes - Diggs kalandjai

Mike • 2013-05-10 17:37:28 • Rovat: Előzetes


Annak idején szinte mindenkit meglepetésként ért a Sony legújabb ötlete, a Wonderbook. A játékvilág kiterjesztése jó móka, hamarosan pedig nemcsak varázsolhatunk, hanem akár még nyomozhatunk is, amolyan CSI módra, csakhogy a főszereplő ezúttal nem egy rovarszakértő, hanem egy aktakukac.Wonderbook: Diggs Nightcrawler Előzetes (HD)Bár a Wonderbook: Diggs Nightcrawler sztorija elsőre igencsak felnőttesen hangzik, szerencsére a készítők gondoltak a fiatalabb korosztályra is, így a nyomasztó és komor hangulat helyett leginkább a poénokon és a fejtörőkön lesz a hangsúly.
Természetesen a Wonderbook képességeit alaposan ki kell majd használnunk, hiszen a nyomozás közben egy-egy részletet csak úgy ismerhetünk meg alaposan, ha elforgatjuk, megdöntjük, vagy épp górcső alá vesszük a lapokat, akarom mondani a helyszíneket. Szerencsére Diggs-nek segítői is akadnak, bár a három kismalac inkább csak humorforrásnak tűnik, hathatós támogatásra nem valószínű, hogy számíthatunk tőlük.


Wonderbook: Diggs Nightcrawler (a kép nagyítható)

Wonderbook: Diggs Nightcrawler (a kép nagyítható)


A Wonderbook: Diggs Nightcrawler tulajdonképpen egy jó adagnyi humorral megkent, majd egy csipetnyi noir-ral fűszerezett kaland, ami nemcsak a fiatalabb korosztálynak szól, így akár az egész család belevetheti magát Diggs nyomozó ügyébe. A Sony ezúttal is varázslatot ígér, de hogy valóban így lesz-e, az csak május 29-én derülhet ki. Ballonkabátokat kikölcsönözni, nagyítót elővenni, kukacot meg..


Címkék:  Wonderbook: Diggs Nightcrawler, Sony CE, Moonbot Studios, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>