The Incredible Adventures of Van Helsing Előzetes

Mike • 2013-05-12 11:29:09 • Rovat: Előzetes


A magyar NeocoreGames csapata kicsit beleunhatott az RTS-ekbe, hiszen ezúttal a hack and slash műfajban próbálnának szerencsét. Bár a The Incredible Adventures of Van Helsing nem igyekszik feltalálni a spanyolviaszt, számos olyan régebbi elemet hoz vissza a köztudatba, amit a Diablo 3 elfelejtett.The Incredible Adventures of Van Helsing Előzetes (HD)A játék tehát inkább a régebbi időkből merít, egészen pontosan a Diablo 2-ből, amikor még nem volt annyira megkötve a kezünk, mint mostanság. Szerencsére a srácok tudják, hogy mi kell a sikerhez, úgyhogy lesz itt kérem fejlődés, rengeteg képesség, 4 fős kooperatív mód és még a craft-olásról sem kell lemondanunk.
Keleti kalandunk során pár ismerős döggel is összefuthatunk, akik nem feltétlen a barátságukról ismertek. A hordák egyébként szinte majdnem mindig túlerőben lesznek, így nem elég, ha csak fejlesztjük magunkat és bájos kísérőnket, hanem nekünk is meg kell izzadni a sikerért. A játékmenet mellett a megvalósítás is jónak ígérkezik, a látvány kellemes, a zene fülbemászó, a szinkronok pedig remekül eltaláltak. Hát kell ennél több?


The Incredible Adventures of Van Helsing (a kép nagyítható)

The Incredible Adventures of Van Helsing (a kép nagyítható)


A The Incredible Adventures of Van Helsing mindenképp az idei év egyik meglepetése lehet és ha a magyar srácok betartják az ígéreteiket, akkor az is lesz. A játékmenetben remekül keverednek a modern elemek a nosztalgikus részekkel, úgyhogy aki csalódott a Diablo 3-ban, vagy már kicsit megunta a Torchlight 2-t, annak tökéletes választás lehet Van Helsing kalandja. A megjelenés már közeleg, addig is termesszünk egy kis fokhagymát.


Címkék:  The Incredible Adventures of Van Helsing, NeocoreGames, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>