Civilization V: Brave New World Előzetes - Csak a turizmus

Mike • 2013-06-29 23:07:45 • Rovat: Előzetes


Hamarosan a Civilization V amúgy sem unalmas világa ismét kibővül, ezúttal azonban a kémek és egy fondorlatos dolgok helyett a turizmus és a diplomácia kapja a főszerepet. A Brave New World nem a szokásos DLC, mert bár megvan benne a több ez, több az, számos új változtatást eszközöl az eddig játékmeneten.Civilization V: Brave New World Előzetes (HD)Az egyik ilyen fontos elem, a már címben is szereplő turizmus, ami tulajdonképpen felváltja a kulturális győzelmet, hiszen mostantól minél több turistára lesz szükségünk ahhoz, hogy ebben a tekintetben győzedelmeskedjünk.
A másik lényegesebb újdonság a világkongresszus, amit évenként egyszer boronálhatunk össze. Ha jól keverjük a kártyáinkat, ügyeskedünk a pénzünkkel és a lehető legjobb szerződéseket köttetjük meg, akkor szinte Isteni szerepben tetszeleghetünk, döntve egy-egy nép, vagy ország életéről. Csábító, ugye?


Civilization V: Brave New World (a kép nagyítható)

Civilization V: Brave New World (a kép nagyítható)


Mint látható, a Firaxis ezúttal is kitesz magáért és a szokásosnak mondható bővítések mellett egyéb újdonságokkal is megpróbálnak minket levenni a lábunkról. Az előzetes infók alapján ez könnyedén sikerülhet, úgyhogy mindenki készüljön, mert egykönnyen senki sem szabadulhat a körök bűvöletéből.


Címkék:  Civilization V: Brave New World, 2K Games, Firaxis Games, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>