Mortal Kombat Komplete Edition PC Bemutató

Mike • 2013-07-19 14:38:39 • Rovat: Előzetes • Platform: PC


Sokáig csak kiéhezve irigykedtünk a konzolosokra, mivel a NetherRealm csapata csakis Xbox 360-ra és PS3-ra hozta el a Mortal Kombat legújabb részét, ami kétségtelen a széria legjobb darabja. Nos, a High Voltage Software jóvoltából végre a PC-sek is örülhetnek a visszatérésnek, sőt ez még nem minden.Mortal Kombat Komplete Edition PC Bemutató (HD)Bár a játék már megjelent digitálisan, mi a teszttel várnánk a dobozos verzió megjelenéséig, amit ajánlunk nektek is, mivel a magyarországi forgalmazó, a Cenega jóvoltából már 5990 Ft-ért is behúzhatjátok egyes helyeken, ami pár ezressel karcsúbb, mint a Steam-es verzió.
A Komplete Edition-nek hála szinte minden DLC-t bezsákolhatunk, sőt speciális karaktereknek is örvendhetünk, melyek közül a rémálmok ura, Freddy Krüger viszi a prímet. Szerencsére az irányítás is remekül sikerült és bár a magasabb felbontású textúráknak hála PC-n lesz a legszebb a játék, az átvezetők esetében már érezni, hogy kissé elszállt felette a kor.


Mortal Kombat Komplete Edition (a kép nagyítható)

Mortal Kombat Komplete Edition (a kép nagyítható)


A Mortal Kombat még mindig üt és aki egy kicsit is rajong a bunyós játékokért, vagy épp benedvesedik még az MK betűk hallatán is, annak kötelező vétel. A sorozat PC-s visszatérése tehát remekül sikerült, úgyhogy nincs is más hátra, mint megvárni a dobozos verziót, aztán pedig indulhat a Fatality-eső.


Címkék:  Mortal Kombat Komplete Edition, Warner Bros. High Voltage Software, PC, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>