Disney Infinity Előzetes - A végtelenbe és tovább

Mike • 2013-07-26 16:34:10 • Rovat: Előzetes


A Skylanders-féle siker sokakat megihletett, többek között a Disney is lecsapott a valódi műanyagfigurákkal operáló receptre, aminek hamarosan beérik a gyümölcse: a Disney Infinity. Természetesen ezúttal Disney és Pixar hősökkel kalandozhatunk a saját kis világukba, de egy ügyes húzással mi magunk is építkezhetünk kedvünkre.Disney Infinity Előzetes (HD)Az alapok tehát változatlanok, ezúttal is figurákat gyűjtünk, a hozzájuk tartozó világokkal, amiket aztán egy portál segítségével küldhetünk be a képernyők mögé. Alapból csak 3 mesehős közül választhatunk, de ha kevésnek érezzük a lehetőségeinket, akkor bármikor beújíthatunk pár új arcot.
A Disney Infinity kétségkívül egyik legjobb ötlete a Toy Box mód, amiben a kalandjaink során megszerzett elemekből építkezhetünk, kész világainkat pedig akár meg is oszthatjuk másokkal. Természetesen ha több figurával rendelkezünk, a lehetőségeink is bővülnek, de az alapcsomagban található 3 figurával is el lehet ütni az időt.


Disney Infinity (a kép nagyítható)

Disney Infinity (a kép nagyítható)


A Disney Infinity tehát a Skylanders által kikövezett úton halad, de a Toy Box-szal igyekszik új színt is vinni a műanyagok világába. Ha minden vágyad az, hogy repkedj a Toy Story-s arcokkal, vagy rémisztgess a Szörny RT.-s csapattal, akkor itt a helyed, ebben a különös és akár testre is szabható mesevilágban.


Címkék:  Disney Infinity, Disney, Avalanche Software, Előzetes


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>